Voor informatie en steun bij het geven van borstvoeding kunnen zwangeren, voedende moeders en andere belangstellenden terecht bij een landelijk netwerk van VBN-vrijwilligers.

 • E-mail:
  Je kunt je vraag rechtstreeks mailen naar een contactpersoon. Het is ook mogelijk om een vraag over borstvoeding te stellen aan ons mailvragenteam door het formulier voor E-mailvragen in te vullen.
 • Sociale media:
  In de besloten Facebook groep: Borstvoeding Natuurlijk|VBN kun je terecht met je vragen en ervaringsverhalen. Er schrijven contactpersonen van de VBN en lactatiekundigen mee.
 • Informatiebijeenkomsten:
  Door het hele land worden er informatiebijeenkomsten over borstvoeding gegeven voor zowel zwangeren, voedende moeders en andere belangstellenden.
 • Telefoon:
  Een contactpersoon in je regio kun je bellen met een vraag over borstvoeding. Omdat we een vrijwilligersorganisatie zijn, vragen we er begrip voor dat wij niet altijd direct bereikbaar zijn.

 

De vereniging Borstvoeding Natuurlijk organiseert elke maand een gezellige avond voor (aanstaande-) borstvoedende moeders. Tijdens deze avond kun je je ervaringen delen en vragen stellen aan elkaar. Je mag je borstgevoede kindje natuurlijk meenemen wanneer je dat prettig vindt. Er is altijd een contactpersoon van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk aanwezig, zij zal met haar kennis en ervaring ingaan op vragen. De VBN is een vrijwilligersorganisatie, een donatie of lidmaatschap wordt op prijs gesteld, je kunt hierover ook meer informatie vinden op de website. Tijdens de avond wordt een bijdrage van minimaal €2,00 op prijs gesteld. Hiervan worden de onkosten betaald. Wil je meedoen aan deze avond? Aanmelden is noodzakelijk (vol=vol).

 

Tijd: 20.00-22.00

Data: 

13 September

 4 Oktober

 8 November

13 December

 

lokatie: Afwisselend in Boornbergum en Waskemeer

 

 

Weergave: Lijst Rooster
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Donatie VBN

Donatie VBN

Maak je donatie over t.b.v. de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk.   Deze ...
5,00€