Het masseren van je kleintje kun je leren: we verzorgen een uitgebreide cursus babymassage. Na het volgen van de cursus babymassage kun jij jouw kleintje een ontspannende massage geven en weet je welke signalen je bij je kindje kunt herkennen. Zo kun je inspelen op de behoeften van je kleintje. Babymassage is echt een momentje voor jou en je kleintje, samen genieten van het fijne contact!

 

Tijdens een cursus babymassage leer je o.a.:

Babymassagetechnieken, omgaan met prikkels, het gebruik van de Tummy Tub, gym en strekoefeningen en babymassagetechnieken ter ondersteuning van o.a. oorpijn, doorkomen van tandjes, problemen met de spijsvertering, verkoudheid, slapen, overprikkeling en onrust (je kunt aangeven waar jouw kindje de meeste behoefte aan heeft).

 

 

Tijdens de cursus kun je je vragen stellen over het voeden en dragen van je kleintje, onze babymassage docent is tevens borstvoedingscoach en gespecialiseerd draagconsulent, ze ondersteunt je hierbij graag.

 

 

De groepscursus (minimaal 3, maximaal 4 kleintjes) is bestemd voor een ouder/verzorger met een baby van zes weken tot negen maanden. 

 

Kosten: € 80,00 per kleintje (drie lessen van 90 minuten)

Data: In overleg, aanmelden kan doorlopend.

 

 

Cursus individueel:

Het is ook mogelijk deze cursus alleen of samen met je partner te volgen. Er is dan veel rust en ruimte voor eigen inbreng, vragen en afstemming op je baby. Een individuele cursus bestaat ook uit 3 lessen van 90 minuten. Hierbij mag je kindje ook wat ouder zijn (tot 18 maanden).

 

Kosten: € 135,00

Reiskosten: €0,25 per kilometer

 

Weergave: Lijst Rooster
Sorteren op:
Aantal weergegeven: