Informatiebijeenkomst voor werkenden

 in de geboortezorg

 

“het belang van ergonomisch dragen”

 

 

Infocentrum Lief Kleintje heeft als doel: het verstrekken van eerlijke informatie aan (aanstaande) ouders, waarbij de fysiologische behoeften van hun kleintje voorop staan. Zorgverleners binnen de geboortezorg kunnen elkaar versterken en (aanstaande) ouders begeleiden in het maken van passende keuzes. Deze informatiebijeenkomst is erop gericht de kennis over ergonomisch dragen te vergroten, ervaringen te delen en contacten te versterken zodat ouders via korte lijnen de best passende zorg kunnen ontvangen.        

 

Tijdens de bijeenkomst worden geen knooptechnieken aangeleerd. Dit is voorbehouden aan professionals (draagconsulenten) omdat elke situatie, elk kindje en elk ouderpaar individuele zorg behoeft. Zo is het knopen van een draagdoek niet in elke situatie gelijk en niet elk product geschikt voor elk kindje. Dit blijft maatwerk waar specialistische kennis gewenst is.

Zorgverleners zijn na deze informatiebijeenkomst wel voorbereid op het correct informeren en verwijzen van ouders. Dit is een grote meerwaarde binnen de zorgverlening en wordt door ouders erg op prijs gesteld.

 

Ben je zorgverlener en wil je je meer specialiseren in het begeleiden van ouders tijdens het ergonomisch dragen van hun kindje? We verwijzen je dan graag naar deze opleiding.

 

Inhoud:

        * Kennismaking (en ervaringen delen)

        * Belang van lichaamscontact

        * Ergonomisch dragen

        * Mogelijkheden voor ouders

        * Ruimte voor vragen   

      

Data:

 

*  In overleg (ook op verzoek)

 

Tijd:   in overleg (90 minuten)

Locatie: infocentrum Lief Kleintje (Nijewei 11 in Boornbergum) of op locatie

Kosten:  € 75,00 (exclusief reiskosten € 0,25 per kilometer)

Meer informatie: mail aan info@liefkleintje.com  of  bel ons: 06-10185786

 

 

Er zijn geen producten in deze categorie.